SHENZHEN XINTAIYUE COMMUNICATION CABLE CO.,LTD.

COMMUNICATIE VAN SHENZHEN XINTAIYUE KABELco., LTD.

 

Kwaliteitswaarborg er bestaat reputatiewaarborg het ontwikkelen zich!

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

SHENZHEN XINTAIYUE COMMUNICATION CABLE CO.,LTD. Fabrieksreis

Van goede kwaliteit Cat5e FTP-Kabel voor verkoop
Van goede kwaliteit Cat5e FTP-Kabel voor verkoop
Ik houd van zaken met dit bedrijf te doen, vlotte mededeling, Groot het werkenthousiasme, kan antwoord altijd veroorzaken en mijn verzoek begrijpen!

—— Misser Linda

Ik ben zeer tevreden en geïmponeerd. Uw product is zeer goed! Absoluut tot meer in de toekomst van hetzelfde of iets anderen opdracht geven.

—— M. Tonny

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band
   

  SHENZHEN XINTAIYUE COMMUNICATION CABLE CO.,LTD.          SHENZHEN XINTAIYUE COMMUNICATION CABLE CO.,LTD.        SHENZHEN XINTAIYUE COMMUNICATION CABLE CO.,LTD.

  De fabriek in Guangzhou China wordt gevestigd, die meer dan 8.000 vierkante meters met meer dan 200 energieke personeelsleden die behandelt. Door de uit recentste technologie op binnenlandse en overzee voordeel te halen gebieden, en onze professionele productieervaring te combineren, is Taiyue een entiteit met productiecapaciteit op grote schaal geweest.

 • OEM / ODM

  SHENZHEN XINTAIYUE COMMUNICATION CABLE CO.,LTD.

   

  Ons bedrijf met een lange en succesvolle verrichtingservaringen in OEM en ODM

 • R & D

  SHENZHEN XINTAIYUE COMMUNICATION CABLE CO.,LTD.SHENZHEN XINTAIYUE COMMUNICATION CABLE CO.,LTD.SHENZHEN XINTAIYUE COMMUNICATION CABLE CO.,LTD.SHENZHEN XINTAIYUE COMMUNICATION CABLE CO.,LTD.SHENZHEN XINTAIYUE COMMUNICATION CABLE CO.,LTD.

   

  Het bedrijf hecht groot belang aan personeel opleiding en materiaalvernieuwing, wij volledig efficiënt gebruik van uitgebreide en intensieve R&D-capaciteit om klanten van een verscheidenheid van facultatief ontwerp en professionele technologie te voorzien. Nu een reeks van volledige en rijpe productietechnologie en sterke productiviteit gevormd en het ontwikkelingspotentieel van het op de markt brengende team gehad, ging het bedrijf heeft ISO9001 over de internationale certificatie van het kwaliteitsbewakingssysteem, CCC certificatie, het certificaatreeks van de productdienst voor certificering, het vertrouwen van de consument in onze producten verbetert.

Contactgegevens
SHENZHEN XINTAIYUE COMMUNICATION CABLE CO.,LTD.

Contactpersoon: Miss. Cling

Tel.: 86-755-82814435

Fax: 86-755-82736508

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)